Da biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik. Postupak prijave vrlo je jednostavan i zahtjeva minimum Vaših osobnih podataka. Podatke sa zvjezdicom (*) molimo obvezno popunite.
Vaši podaci potrebni su nam kako bi tvrtka Lacković d.o.o. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu. Na kraju postupka prijave nudi Vam se opcija primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima i sl. Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.
Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrijebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke Lacković d.o.o. i Vas kao našeg korisnika.

Zadovoljstvo će nam biti da nam se javite:
• ukoliko imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga željeli bismo znati za njih, tako da možemo poboljšati našu uslugu,
• ako trenutno na skladištu nemamo proizvod za koji ste zainteresirani, javite se kako bi isti naručili u skoroj budućnosti,
• ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,
• kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.
Pisati nam možete na [email protected]

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju!